A könnyűszerkezetes műhely 3 legnagyobb előnye

könnyűszerkezetes műhely

A könnyűszerkezetes épületek egyre többször funkcionálnak műhelyként, ami leginkább hazánkban nevezhető újszerű megoldásnak. Hiszen Nyugat- és Észak-Európában már csaknem több mint fél évszázada használnak ilyen típusú technológiát. Nem meglepő annak fényében, hogy a könnyűszerkezetes műhely meglehetősen rövid idő alatt elkészül, praktikus és környezetkímélő megoldást kínál bárki számára.

A könnyűszerkezetes műhelyek előnyei az ország bármely pontján érvényesülhetnek. A sátoralapú vagy acél technológia segítségével a kis- közepes és nagy épületek felépítése egyaránt kisebb erőforrásokat igényel. Egy könnyűszerkezetes műhely esetén a megrendelő számos előnyt élvezhet, ahogy a környezetre gyakorolt negatív hatások is szignifikánsan csökkenthetőek.

 

A könnyűszerkezeteskülső műhely legnagyobb előnyei:

  1. Személyre szabhatóság, saját igényekre igazíthatóság

A szükséges méret és kialakítás – tetszés szerint – bárhogy változtatható. Akár szerszámok, felszerelések, járművek, áruk vagy élelmiszerek tárolására szeretnénk használni könnyűszerkezetes műhelyünket, az szinte a végtelenségig személyre szabható lesz.

  1. Kedvező ár

Tapasztalatok szerint a klasszikus építési megoldásokhoz képest a könnyűszerkezetes kivitelezés jelentős megtakarítást eredményezhet. Fontos leszögezni, hogy természetesen a költségek jelentősen megnövekedhetnek, ha a talajmunkát, alapozást és gépészetet is ide vesszük.

  1. Hatalmas mobilitás

A könnyűszerkezetek ún. moduláris felépítésű szerkezeteket jelentenek. Ennek következtében villámgyorsan szétszerelhetőek, szállíthatóak és újra összerakhatóak. Rugalmasságuk megengedi, hogy különösebb kiadások nélkül költöztethesse át üzleti tevékenységünket.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Építészet