A vektorillusztrációs állomás: A Vectornator egy igazi vektorgrafikus nagyágyú.

Ez az illusztrációs alkalmazás a hatékony vektorgrafikus módszert hozza el iPhone-ra, iPadre vagy iPod touchra. Kezdő és profi művészeknek is elérhetővé teszi azokat az eszközöket, amelyekkel részletes és méretezhető rajzokat készíthetnek, legyen szó céges logóról, weboldal vázlatáról vagy építési rajzról.

A képpontalapú illusztrációs alkalmazásokkal ellentétben a Vectornatorban a vázlataidat vonalak és alakzatok használatával készítheted el, amelyeket bármikor szerkeszthetsz anélkül, hogy elvesznének a részletek.

Ha például meghosszabbítanál egy vonalat, vagy megnövelnéd egy ellipszis sugarát, pár koppintás az egész.
A Vectornator hatékony eszközei életre keltik művészi vízióidat.

Az alkalmazás az Apple Metal grafikus motorját használja, így még a legbonyolultabb illusztrációk esetében is gyors marad. Kiválóan használható az Apple Pencillel, illetve a Bamboo Slate-tel és a Folióval, valamint integrálható az Adobe Creative Clouddal, a profi grafikusok egyik kedvenc felhőszolgáltatásával.

Az iPadOS-ben az alkalmazás a multitaskingot is támogatja a megosztott nézet és a több munkaablak révén. Ha pedig más alkalmazásokból vagy a saját fotótáradból importálnál képeket, nincs más dolgod, mint áthúzni őket az egérrel. Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Próbálkozz az ingyenesen elérhető 80 000 vektorikon egyikével.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Tech