A vitrázs függöny bájosan eredeti

vitrázs függöny és hölgy

Ma már mindent igyekszik bekebelezni a modern kor. Ez egyfelől jó, hiszen fejlődünk, másrészt azonban sok eredeti, klasszikus, régi megoldást a paneles, sablonos megoldások váltanak fel. Csak modern formában.

De ugyanúgy néz ki sokak otthona, ugyanazok a tipikus Ikea berendezési tárgyak és textíliák találhatók meg minden második otthonban. Alig találni valami eredetit, valamit, ami kitűnik az átlagból, még akkor is, ha az átlag most a modern minimalizmus. De vannak dolgok, amik pontosan attól szépek, hogy megőrzik eredetiségüket és egyedi bájukat. Ilyen például a klasszikus szőnyeg és a vitrázs függöny. Nagymamáink almás pitéjét idézheti egy forró, finom tea mellett a vitrázs függönnyel borított ablak alatt ülve.

Egy vitrázs függönynek külön világa van, hiszen nem az a lényege, hogy az egész ablakot lefedje, hanem elegánsan, mint egy kedves kis szoknya, díszíti az ablakot, mégis teret enged a szemünknek a kilátásra. Nem takarja el szemünk elől az ablak nyújtotta kilátást, de öltözteti az ablakot. Egy vitrázs függönykülső olyan, mint egy vintage ruhadarab. Attól szép, hogy megidéz egy bájos hangulatot, ami szinte óhatatlanul velejár. A szonyegtextil.hu oldalán mind levendula, mind búzavirág dekorációval díszített fehér vitrázs függönyt is találhatunk a kínálatban, ezek biztosan csodás dekorációs elemei lesznek egy valódi otthon melege hangulatot árasztó konyhának, ahol csak finomságok készülnek! A vitrázs függöny emelni fogja otthonunk színvonalát és báját!

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Otthon