Inspiráló környezet és tárhely bérlés

tárhely bérlés

Saját minivállalkozásunk beindítása szabadságot ad nekünk. Mondjuk bátran mehetünk és dolgozhatunk egy kávézóból, vagy épp a Szabadság híd tetejéről, ha az alkotó kedv és a kreativitás éppen ott kíván ránktelepedni.

 

A szabadság és az önállóság több olyan apróság kapcsán is be fog szivárogni az életünkbe, ha magánvállalkozók leszünk, melyek elsőként talán nem is jutottak eszünkbe. Ilyen például a tárhely bérlés kérdése, mely adott, ha egy cégnél dolgozunk, a főnökünk biztosítja számunkra.

Viszont saját vállalkozás esetén szükségünk lesz egy igényeinknek, szükségleteinknek megfelelő saját tárhely bérlésre, ha saját honlapot, blogot vagy egyszerűen csak egy felhőt szeretnénk, ahol a céges infókat, anyagokat, szellemi munkánk gyümölcseit tárolhatjuk. Még ha olyan szolgáltatókat veszünk is igénybe a tárhely bérléskülső kapcsán, mint a Google, a Notion vagy a Dropbox akkor is egy idő után szükségszerűvé fog válni a nagyobb és nagyobb tárhely bérlés előfizetés. Tehát az önállósággal együtt fog járni egy idő után az is, hogy magunknak kell gondoskodnunk olyan dolgokról, amelyek korábban automatikusan jöttek.

Ma már számos opció közül válogathatunk, így valóban szinte bármilyen igénynek megfelelő tárhely bérlésre van lehetőségünk a különböző hazai és külföldi szolgáltatóknál.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Tech