3D kerítés családi ház körül is

3D kerítés

Mikor a 3D kerítés kifejezést először meghallottam, egy olyan fém kerítésre gondoltam, melynek valamilyen módon még kiterjedése is van, tehát nem csak egyenesen fut felfelé, mint a hagyományos 2D kerítések. Bár nem tudtam teljesen elképzelni, hogy miről is lehet szó, de nem is kellett a végtelenségig facsargatnom a képzeletemet valamilyen elképzelést gyártván, ugyanis az építészünk már hozta is a képeket a porfestéses és horganyzott táblás kerítésekről. 

Korábban csak közterületen láttam ilyen kerítést, a 3D kerítések masszív kivitelezésűek, nagy teherbírással bíró építmények, melyek olyan értelemben tekinthetőek 3D-snek, hogy a hagyományos fém hálós kerítésbe hajtanak háromszög formájú, ék alakú beszögelléseket. Ezek a darabok azért is olyan népszerűek, mert nem kell őket ápolni, festeni, takarítani, mint mondjuk a fa kerítéseket, melyek ráadásul sérülékenyebbek is.

A 3D kerítéskülső felbukkan közterületeken, parkokban, kutyafuttatók körül vagy épp játszóterek és zárt parkos részek körül is, de ugyanígy olyan magánterületek köré vonva is helyt állnak, mint amilyenek az óvodák, iskolák és egyéb intézmények, ahogy láthatunk példát arra, hogy a 3D kerítéseket vonnak fel családi házak köré is. Nekem családi ház körül is nagyon tetszik, mióta ilyen kerítésünk van, már messziről rá szoktam csodálkozni a szépséges családi házunkra, mely a 3D kerítés jellegéből adódóan jól láthatóvá vált az utcafrontról is. Bár engem ez nem zavar, tudom, hogy sok ember nem lenne elégedett egy ilyen átlátható kerítéssel.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Ingatlan