A laminált padló állapota majdnem 2 évvel később

laminált padló konyhában

Lakberendezési bloggerként sok kérdést kapok a házamban használt termékekkel kapcsolatban. Az egyik leginkább megkérdezett termékek a padlónk. Közel két évvel ezelőtt cseréltük ki a padlót a házunk elején, és laminált padlót helyeztünk le a régi helyett. Ma őszinte véleményt fogok elmondani a döntésünkről, hogy laminált padló legyen a konyhában, ebédlőben, nappaliban, előszobában és a játszószobában.

Tehát menjünk vissza egy picit az időben … Tudtuk, hogy végül szeretnénk helyettesíteni a linóleum padlót a konyhában és a fehér szőnyegeket, amelyek mindenhol máshol voltak. Mindig gyűlöltem az olcsó linóleum megjelenését a konyhában, és a fehér szőnyeget lehetetlen volt tisztán tartani. Porszívózni kellett heti 2-3 alkalommal, és még akkor is szörnyűnek tűnt. A cipő lábnyomokat hagyott a szőnyegen, kiömlött a kávé rá többször, és a mi kutyánk folyamatosan behordta a földet és a füvet az udvarról.

Amikor először elkezdtünk beszélni a padló cseréjéről, tudtam, hogy valószínűleg a laminált padlót fogjuk választani. Annak ellenére, hogy én szerettem volna igazi fára kicserélni a padlót, de tudtam, hogy a laminátum sokkal költséghatékonyabb lenne ekkora mennyiségnél elérve azt a megjelenést, amit én megálmodtam.

Azt is tudtam, hogy egyfajta padlót akartam a ház egész elejében. Ami azt jelentette, hogy laminált terméket használtunk a konyhában. Ami az egyik olyan kérdéshez vezet, amit a legtöbbet kapok: Milyen a laminált padló a konyhában?

Az őszinte válaszom: nagyszerű! Nincs probléma a nedvességgel, és azon voltam, hogy a lehető leggyorsabban töröljem fel a vizet a padlóról, de azt tapasztaltuk, hogy padlónk nagyon tartós és jól illeszkedik a konyhánkhoz. A lányom, mint a legtöbb ötéves, majdnem minden alkalommal kiönt valamit, és nagyon könnyű ezeket feltörölni. A konyha nyilvánvalóan az egyik leggyakrabban használt terület a házban, és itt nem vettünk észre egy kis kopást sem. Újnak és olyan szépnek tűnnek, mint amikor telepítettük.

Olyan boldogok voltunk ezzel a padlóval, hogy a folyosó és a játszószoba szőnyege volt az utolsó ősszel, amit lecseréltünk és ugyanazt telepítettük ebbe a két helyiségbe is. Szeretem az egyféle padló folyamatos megjelenését a házunk nagy részében. Még megpróbálom meggyőzni a férjemet, hogy ne cserélje ki a hálószoba szőnyegét több szőnyegre … én több lamináltat akarok!

Összefoglalva: Nagyon elégedett vagyok a döntésünkkel, hogy innenkülső laminált padló terméket választottunk, nincs panaszunk, és nagyon tartós és szép választás volt otthonunk számára!

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Otthon