A mennyezeti karnis népszerű választás

mennyezeti karnis

A karnis kiválasztásánál több szempontot is érdemes megvizsgálni az adott térben. Melyik típus lesz a legpraktikusabb megoldás mind a látvány, mind a gyakorlati haszon szempontjából? A rúdkarnis, a hagyományos verziók, a fa és a fém karnisok, vagy a mennyezeti karnis?

A mennyezeti karnisról érdemes tudni, hogy egyszerre nagyon népszerű választásnak számítanak, valamint költséghatékonyak is. Ha valami populáris és kedvezményesebb is egyszerre, az nagy szónak számít. A mennyezeti karnis egy kifinomult, mégis diszkrét megjelenést kölcsönöznek a szobának. Előnyeik között szerepel, hogy nagy teherbírással rendelkeznek, ami egy testesebb, erősebb függöny kollekció esetében nem hátrány, sőt, nagyon is számít.

A nappali függöny és az esti sötétítő egyszerre nagy terhet tud róni a karnisra, ezért a függöny tömegét is figyelembe kell venni, amikor karnist választunk. Sokszor ezek a praktikus mennyezeti karnisok bárhol toldhatók és vághatók, valamint számos verziójuk kezelővel is kiegészíthető. A jól megválasztott mennyezeti karnis és a hozzáillő függöny otthonunk legszebb ékköve lehet.

Ehhez azonban fontos a megfelelő méretben választanunk, ugyanis a jól pozícionált mennyezetikülső karnis az ablak mindkét oldalán túllóg, ezáltal lehet teljes mértékben elhúzni a függönyt. Ehhez az szükséges, hogy mind a két oldalon lemérjük a nyílászárókat és az ablakkeret szélességét, amire 10-15 centimétert kell rászámolnunk. A jobbotlet.hu oldalán érdemes a mennyezeti karnisoknak is utánajárni, ha megbízható helyről szeretnénk beszerezni otthonunk ékköveit.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Ingatlan