A stábunk favorit lovas ajándékai

lovas ajándék, póni

Amikor azt mondjuk: “Lovagolunk”… komolyan gondoljuk, szinte minden munkatársunknak van lova, vagy volt lova az évek során. Az ünnepek közeledtével pedig nosztalgiáztunk, és megosztottunk néhány kedvenc lovas ajándékot, amelyeket az évek során kaptunk.

Laurának a kedvenc lovas ajándékakülső egy olyan karácsonyi időszakból származik, amikor megkapta az első póniját. Ekkor még csak néhány hónapja volt nála, és még mindig gyűjtötte a pónihoz szükséges összes tárgyat. Részt vett az éves ünnepi bulin, amelyet a csűrjében rendeztek minden évben és egyáltalán nem számított egy lovas ajándék meglepetésére. Mielőtt eljött volna az indulás ideje, az edzője félrevonta, és átadott egy puhán becsomagolt köteget. Benne volt egy gyönyörű sötétkék pulcsi, amelyre a póni nevét hímezték! Soha nem kapott még ilyen átgondolt ajándékot és számára maga a tárgy nem számított, hanem inkább az a gondolat, ami mögötte volt jelentett sokat a számára.

Benjámin a Breyer lovakat emelte ki, amelyek mindig is a legtöbbet jelentettek számára a felnőtt korában. Nem volt neki igazi lova, így a modellek voltak az ő lovai. Ez a lovas ajándék inspirálta arra, hogy az első igazi lova legyen… Pénzt takarított meg a karácsonyfák eladásából, és a következő néhány évben meg tudta vásárolni a saját lovát.

Sárának a kedvenc ünnepi lovas ajándéka kétségtelenül a Barbie Lóistálló volt, amit 8 évesen kapott. Nagyon megtetszett neki és órákat töltött vele. Az összes kis póni benne élt, és még kifutót is csinált nekik. A véleménye szerint ez volt a kedvence, mert már akkor tudta, hogy az életét lovakkal akarja tölteni, és ezzel a Barbie istállóval ő lett az istálló vezetője.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Ünnepi