Játszóterek kivitelezése – Magyar Falu Program 2022

Magyar Falu Program 2022, gyerekek játszótéren

Az idén újra elindult Magyar Falu Program 2022 új lehetőségeket rejt ismét magában a kislétszámú falvak számára. A pályázat a meglévő közterületi játszóterek, illetve óvodai játszóudvarok eszközeinek felújítását, lecserélését teszi lehetővé. És ha még játszótér sincsen?

Akkor a Faberland Kft. erre a legjobb megoldás. A több mint tízéves tapasztalattal rendelkező cég számos játszótér kivitelezésében vett már részt, és ez a szám egyre csak gyarapodik. A szakszerű tervezés, a precizitás és a magas minőségű termékek mindezt garantálják. Az elmúlt években már többször részt vettek a Magyar Falu Program 2022külső keretein belül települések játszótereinek kivitelezésében, felújításában. A rendelkezésre álló keretet a Faberland céggel a legkedvezőbben tudja kihasználni a pályázó.

Mivel a vállalkozás keretein belül történik a gyártás, ezért a termékek minősége első kézből ellenőrzött, emellett – ami nem lényegtelen szempont – ez az árban is megjelenik, hiszen nem külsős cégtől kell az eszközöket megrendeli, legyártatni, nem keletkezik plusz árrés, többletköltség. És mindez a minőségre van fordítva a 2022-es Magyar Falu Programnak a javára. Játszótereik az időjárásnak ellenálló rozsdamentes acélból és UV álló műanyag elemekből készülnek, melyek nem igényelnek külön gondozást – újrafestést, csiszolást. Sok éves tapasztalatait a cég sokrétűen tudja hasznosítani. Mivel már többször is részt vettek a teljes pályázási folyamatban, így a tervezéstől a kivitelezésig segíteni tudják az adott települést a Magyar Falu Program 2022 keretein belül, legyen akár szó óvodai játszóudvarról vagy köztéri játszótérről.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Belföld