Karácsonyi ajándék lehetőségek utazók számára

zöld karácsonyi ajándék

Közeledik hozzánk a karácsony, így itt az ideje, hogy túllépjek a vásárlástól való idegenkedésemen, és elkezdjek szerveződni. Sok karácsonyi ajándék útmutatótkülső olvastam az utazóknak, de csak annyi bőröndre, adapterre és utazási ruhára van szükségem, mint amennyivel rendelkezem.

Így összegyűjtöttem 3 fantasztikus utazási témájú karácsonyi ajándékot otthonra és utazásokhoz. Egyik sem túl drága – a fele 25 font alatti, és mindegyik 100 font alatti. Ezek többségét vagy másoknak adtam vagy vettem, vagy szerepel a kívánságlistámon. Tehát ha karácsonyi ajándékot keresel egy utazás szerelmesének (vagy néhány javaslatot a saját listádnak a Mikuláshoz), akkor remélhetőleg itt megtalálod a tökéletes utazási ihletésű ötletet.

Tinggly díszdoboz (£ 59 -tól): Számomra a legjobb karácsonyi ajándék az utazás ajándéka kell, hogy legyen, de hogyan vásárolhat valaki utazási élményt? Nos, megteheti a Tinggly -vel, akik utazási ajándékdoboz készleteket kínálnak. Csak válassz egy dobozt (amelyet e-utalványként használhatsz, ha az utolsó pillanatra hagytad), és az a személy, akinek átadod, kiválaszthatja saját tapasztalatait és időpontjait.

Utazási tagság (£ 60): A helyi örökséggel vagy parkokkal foglalkozó szervezethez szóló tagság nagyszerű ajándék, hogy az emberek otthonuk közelében felfedezzenek helyeket. Angliában választhat az angol örökség és a National Trust között, de sok más országban van valami hasonló. Próbálja ki az America the Beautiful National Park Pass -t az USA-ban vagy a Heritage NZ -t Új-Zélandon.

Spicery előfizetés (£ 23 három hónapra): Ez a karácsonyi ajándék ideális az ételek szerelmeseinek és a „wannabe” szakácsoknak. Minden hónap Spicery előfizetési dobozod válogatott recepteket és a hozzájuk tartozó fűszereket tartalmaz egy másik országból. Elég egy két fogásos étel elkészítéséhez négy ember számára, és megtanulsz olyan ételeket készíteni, mint a libanoni mezze, a marokkói tagine és a Srí Lanka-i curry.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Ünnepi