Nemzetközi szállítmányozás rendelésre

Nemzetközi szállítmányozás

Az utóbbi hetekben kinéztem magamnak egy nagyon menő chesterfield stílusú heverőt, mely tükörbársony huzattal készül, több mint két méter hosszú, egyedi tervezésű. Ezt a terméket mindenáron szerettem volna magaménak tudni, ezért felvettem a kapcsolatot a céggel és ajánlatkérés mellett azt is megkérdeztem, hogy van-e lehetőség egy, a képen láthatónál jóval visszafogottabb árnyalatban elkészíttetni a heverőt.

Pozitív válasz hallatán le is adtam a rendelést a termékre, mely hamarosan meg is érkezik az országba a nemzetközi szállítmányozás révén. Bár nem ritka dolog, de mégis mennyire pozitív már, hogy bárhonnan, bármit meg tudunk rendelni, mert olyan szinten kiépült már a nemzetközi szállítmányozáskülső, hogy erre szinte mindenkinek van lehetősége. A cég, ha jól tudom holland, kint készülnek a termékek külföldön, hazánkban pedig viszonteladók révén értékesítik a termékeiket.

 

Mindössze 8 hetet kell várnom a termék megérkezésére, mely meglehetősen kevésnek számít ahhoz képest, hogy pár évtizede, mikor a nemzetközi szállítmányozás nem volt a mai szinten, még nem is biztos, hogy eljutott volna hozzám egy holland cég híre, most ezt a lehetőséget az internetnek köszönhetem. Vicces volt, hogy bár én nem tartom hosszúnak ezt az időintervallumot, ők sűrű bocsánatkérések közepette közölték velem ezt a számot, hiszen normál esetben, ha nem lenne járvány időszak, jóval rövidebb időre ígérnék a nemzetközi szállítmányozást.  Ha valaki manapság bútort kíván rendelni, akkor minden bizonnyal be kell kalkulálnia azt, hogy a járvány miatt vannak kisebb késések.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Szolgáltatás