Szög, ragasztó vagy szalag ajánlott műfű rögzítésében?

műfű luxus ház előtt

Amikor a műfű telepítésérőlkülső van szó, néhány lehetőség kínálkozik arra, hogyan kell ezt megtenni. Ez csak az adott telepítéstől és preferenciáktól függ, ezért nézzünk meg néhány opciót.

 

Szalag és ragasztó

 

Ez a módszer egyértelműen a legrobusztusabb a három közül, de egyben a legdrágább és a legmunkaigényesebb is. Hogyan működik? Vásároljon szalagot az egyik oldalon. A lezárt oldal lefelé nézzen. A nem lezárt oldalnak felfelé kell néznie, és a ragasztót a nem lezárt oldalra kell felvinni.

Az ilyen rögzítőszalag és ragasztó használata a javasolt beépítési módszer a műfű elhelyezéséhez, mivel ez tiszta rögzítést biztosít kiálló szögek vagy kapcsok nélkül. Mivel a műfű rövid és sűrű, a szalag és ragasztó használata a leghatékonyabb módja annak, hogy gyönyörűen összevarrjon két fűtekercset.

 

 

Kapcsok és szögek

 

Ha már a kapcsokról és szögekről beszélünk és az egyszerű és olcsó megoldást választja, ez a lehetőség lehet az Ön számára a legjobb. A szögekkel gyorsan és egyszerűen lehet rögzíteni a műfüvet, de nem lesz olyan robusztus, mint ragasztóval és szalaggal.

 

 

Kétoldalas ipari szalag

 

Ez a rögzítési módszer népszerű olyan helyeken, mint Los Angeles és Phoenix, mivel jobban megfelel a forró éghajlatnak. Miért? Minél melegebb van, annál jobban fog tapadni a szalag.

A kétoldalas ipari ragasztószalag kiválóan alkalmas ideiglenes műfüves telepítésekhez, például kiállításokhoz és teraszpartikhoz. Ha betonra vagy aszfaltra szerel, ez egy szuper hatékony lehetőség. Ezt a minőségi ipari szalagot használhatja szögekkel és kapcsokkal is a nagyobb stabilitás elérése érdekében.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Ingatlan