Vileda lapos felmosó – a felmosó szett, ami visszaadta a kedvemet a takarításhoz

Vileda lapos felmosó, ragyogó padló

Be kell ismernem, hogy léteznek olyan házimunkák, amiket egykor szívemből gyűlöltem (persze olyanok is, amiket szinte egész nap szívesen végeznék). Ilyen „mostoha” feladat volt számomra a vasalás és sokáig a felmosás is. Míg előbbinél máig képtelenségnek tartom a tökéletes eredmény elérését, utóbbinál sokat változtak a dolgok.

Rájöttem, hogy az eszközökkel volt valójában problémám. Ugyanis azóta, hogy rátaláltam a Vileda lapos felmosóra, valójában már nem is gyűlölöm ezt a feladatot. (Sőt, ha nagyon őszinte vagyok, talán egészen szeretem is). De miért változott meg ennyire a véleményem a Vileda lapos felmosókülső hatására?

Bár többnyire fizetett reklámokban hangoznak el ilyen mondatok, de azt kell mondanom, hogy ez az eszköz mindent megváltoztatott. Kezdjük azzal, hogy a Vileda lapos felmosó teleszkópos nyele sokkal felhasználóbarátabb, mint bármi más. Nem mellesleg, maga a felmosófej is flexibilis és minden irányba forgatható. Ráadásul a leírás szerint bátran használható minden keménypadlóhoz, beleértve a laminált- és fapadlót is (pl. fenyő, juhar, éger és mahagóni), így nem kell attól félnem, hogy rossz eszközt választanék az otthonomban.

Azt külön kiemelném, hogy a 2in1 mikroszálas fej extra nyomást gyakorol a felületre, így még hatékonyabban takarít, nem hagy foltot és nem kell többé azzal szembesülnöm, hogy többedik alkalommal sem tűnik el a folt, ha átmegyek rajta.

Az már csak hab a tortán, hogy a Vileda lapos felmosó feje tisztítható mosógépben! Mosható egészen akár 60 °C hőmérsékleten is, így a számomra oly’ fontos higiéniai szempont is teljesült végre a Vileda lapos felmosóval.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Takarítás